Hallo iedereen, 

Zaterdag 21 Mei 2022 is het eindelijk weer feest op Sint-Lodewijk! Dit jaar maken we er een heus Knalfestival van met verschillende optredens en een surprise act.

Het wordt ongetwijfeld een fantastische namiddag waar je nadien toch een hongertje van krijgt…

Hiervoor heeft het oudercomité de oplossing met onze gekende succesformule: een gezellige barbecue

Dit jaar werken we niet met vaste menu’s. Stel op voorhand zelf je bord samen met heerlijke producten van ‘De Smaakmakers’. Je kan het aanbod terugvinden op het inschrijvingsformulier op de achterzijde van dit blad en op onze website.

Wanneer? Zaterdag 21 mei 2022

Waar?  Sint-Lodewijk Beveren – Boerenmarkt en sporthal

Hoe laat? Tussen 17u00 en 20u00. Duidt je favoriete tijdslot aan.

Inschrijven kan via onze website www.oc-sint-lodewijkbeveren.be of het inschrijvingsformulier op de achterzijde. Graag zo snel mogelijk ingevuld af te geven aan de leerkracht. 

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 13 mei

Je inschrijving is pas definitief zodra je betaald hebt op het rekeningnummer van het oudercomité: BE31 7370 1553 0955. Je vermeldt “BBQ” en de naam en voornaam waaronder je hebt ingeschreven. 

Wij zijn ook op zoek naar helpende handen. Achter ‘den toog’ is het hard werken, maar ook wel heel plezant ;-). Als je graag een handje toesteekt voor, tijdens of na de barbecue, kan je dit laten weten via onze website of via iemand van ons team. Wij zijn je alvast enorm dankbaar! 

En last but not least … vanaf 14u00 bij de start van het Knalfestival kan je bij ons terecht in onze gezellige zomerbar op de Boerenmarkt.

Nog vragen? Spreek een klasouder aan of stuur een mailtje naar: info@oc-sint-lodewijkbeveren.be 

Wij duimen voor goed weer en we maken er samen een KNALFEEST van!

Feestelijke groetjes, 

Het oudercomité. 

Met dank aan: