Beste ouders en sympathisanten,  Onze jaarlijkse koekenverkoop gaat weer van start.  Ideaal om coronaveilig onze naasten eens te verwennen met iets lekkers!
Voor 8 euro koop je een pakket met een variatie van 16 kwaliteitsvolle Lotus koeken, zoals frangipane, madeleines, speculoos, marshmallows en verschillende wafeltjes.Vertel het vooral ook aan familie, vrienden en buren.

De opbrengst van deze actie vloeit integraal terug naar de kinderen en de school: met de opbrengst gaan we de speelplaats verder onderhouden en bezorgen we de kinderen een nieuwe buitenactiviteit. We gaan voor een groene, natuurlijke omgeving waarin onze kinderen zich volop kunnen uitleven, op ontdekking gaan én tot rust komen.
Wij hopen uiteraard op een massale reactie en danken je alvast voor je bestelling en steun!

Bij wijze van motivatie dagen we jullie ook dit jaar opnieuw uit!

  • bij 450 bestellingen, krijgen alle kinderen op school een langere speeltijd;
  • bij 500 bestellingen, krijgen alle kinderen een langere speeltijd en een verrassingsactiviteit;
  • bij 550 bestellingen, krijgen alle kinderen een langere speeltijd, een verrassingsactiviteit en ijsjes.

De beloning wordt op vrijdag 26 maart uitgedeeld aan de kinderen.

Bestelformulier

Je kan bestellen via het bestelformulier hier naast tot en met vrijdag 19 februari. We voorzien 3 afhaalmomenten in de cafetaria van de sporthal:

  • Woensdag 3 maart tussen 8u en 9u
  • Vrijdag 5 maart tussen 15u en 16u
  • Zaterdag 6 maart tussen 9u30 en 10u30

Betalingen moeten op voorhand gebeuren. Dit kan bij voorkeur via overschrijving op het rekeningnummer BE31 7370 1553 0955 of door het gepaste bedrag in een gesloten envelop af te geven aan de leerkracht, met duidelijke vermelding van je naam en het bedrag.

[contact-form-7 id=”180″ /]